Hei.
Trenger denne noe ekstra tid på primær, eller ved flaskemodning?
Jeg har ikke testet ut noe med Brettanomyces i før, og lurer egentlig på om den gjærer som en hybrid av vanlig ale/surøl.
Tenkte å prøve den med en enkel Blonde ale oppskrift:
21 liter, OG 1050 - FG (1008-1010?)
4,30 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 1 96,4 %
0,16 kg Caramel/Crystal Malt - 20L (30,0 EBC) Grain 2 3,6 %
25,50 g Ahtanum [6,00 %] - Boil 60,0 min Hop 3 20,4 IBUs
Wlp 670 tre uker ved 19 °C
Noen innspill på oppskrift?
Trenger denne noe ekstra tid på primær, eller ved flaskemodning?
Jeg har ikke testet ut noe med Brettanomyces i før, og lurer egentlig på om den gjærer som en hybrid av vanlig ale/surøl.
Tenkte å prøve den med en enkel Blonde ale oppskrift:
21 liter, OG 1050 - FG (1008-1010?)
4,30 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 1 96,4 %
0,16 kg Caramel/Crystal Malt - 20L (30,0 EBC) Grain 2 3,6 %
25,50 g Ahtanum [6,00 %] - Boil 60,0 min Hop 3 20,4 IBUs
Wlp 670 tre uker ved 19 °C
Noen innspill på oppskrift?