SvErD Bryggeri

Høyden slik den står er ca 115 cm, hjulene bygger 10cm. Tror eg kommer til å forlenge beina litt mer så det blig bedre plass til seglass over dumpventil.

Planen er å ha den inni et høyt butikk kjøleskap med glassdør. Styrt av STC1000.
 
Med den størrelsen trengs det litt kjøleskap ;D, fornøyd med kvaliteten på skjøter og div.?
 
Håper bare skapet er stort nok så eg slipper mekke. Har nok prosjekt :)

Skal inspisere skøtene når eg får den reigjort, men de er ikkje usynlige desverre....
 
Hva gjør den aluminiumskoblingen på den rustfrie saken? :)
Neida.
Skjøtene synes ja?
Knips og legg ut.....
 
Recipe: WLP051 SvErD Black IPA2

Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 30.83 l
Post Boil Volume: 27.56 l
Batch Size (fermenter): 25.00 l 
Estimated OG: 1.073 SG
Estimated Color: 68.2 EBC
Estimated IBU: 67.0 IBUs
Brewhouse Efficiency: 71.00 %
Est Mash Efficiency: 75.3 %
Boil Time: 70 Minutes

Ingredients:
------------
Amt        Name                                    Type        %/IBU       
7.25 kg    Pale Malt, Maris Otter (5.5 EBC)        Grain        87.0 %       
0.50 kg    Caramel/Crystal Malt - 80L (150.0 EBC)  Grain        6.0 %       
0.33 kg    Carafa Special III (1034.3 EBC)          Grain        4.0 %       
0.25 kg    PaleChocolate Malt (625.0 EBC)          Grain        3.0 %       
30.00 g    Summit [14.00 %] - Boil 60.0 min        Hop          35.6 IBUs   
1.00 tsp    Irish Moss (Boil 15.0 mins)              Fining        -           
30.00 g    Chinook [12.00 %] - Boil 15.0 min        Hop          15.2 IBUs   
1.00 tsp    Yeast Nutrient (Boil 15.0 mins)          Other        -           
35.00 g    Centennial [10.00 %] - Boil 10.0 min    Hop          10.8 IBUs   
50.00 g    Cascade [6.50 %] - Boil 5.0 min          Hop          5.5 IBUs     
35.00 g    Centennial [10.00 %] - Boil 0.0 min      Hop          0.0 IBUs     
1.0 pkg    California Ale V (White Labs #WLP051) [3 Yeast        -           
50.00 g    Cascade [6.50 %] - Dry Hop 7.0 Days      Hop          0.0 IBUs     

----------------------------
Name              Description                            Step Temperat Step Time   
Mash In          Add 25.00 l of water at 72.6 C          67.0 C        75 min       
Mash Out                          Heat to 75.6 C over 2 min                                                        75.6 C                    10 min   


Ruker Wy1318 denne gangen
 
Tilbake
Topp