Tidsprogram
15:00 Klargjøring av lokalet. Setter i drift frivillige
16:30 Rigging utstillinger
18:00 PF tester hverandres øl + mat. utstillere ferdigrigget
18:30 Dørene åpnes for publikum, festen starter skikkelig
19:00 Åpning Kong Gusta V
21:45 Avstemning stenges
22:30 Premieutdeling
23:30 Stans i tapping rydding starter
01:00 Alle ute, ferdig ryddet.
Meny i restaurantdelen
Sandwich med Pulled pork og kålsalat 130 kr
Grov lammepølse med lompe og tilbehør 40 kr
Ferske vårruller 70 kr
Kaffe, mineralvann, snacks
Premier
1 premie publikumsfavoritt gavekort á 1250,- + Cornelius fat fra Bryggeland
2 premie publikumsfavoritt gavekort á 750,- + Cornelius fat fra Bryggeland
3 premie publikumsfavoritt gavekort á 500,- + Cornelius fat fra Bryggeland
4-30 premie Cornelius fat fra Bryggeland
1 premie beste stand gavekort á 1250,- fra Bryggeland
2 premie beste stand á 750,- fra Bryggeland
3 premie beste stand á 500,- fra Bryggeland
Dommere i beste stand:
Per Øyvind fra NM komiteen og dommerkomiteen
Aase Jacobsen fra Aperitif
Jørn Tore Pedersen fra Ølakademiet
Edit: Det skulle ikke være fat i beste stand konkurransen.
15:00 Klargjøring av lokalet. Setter i drift frivillige
16:30 Rigging utstillinger
18:00 PF tester hverandres øl + mat. utstillere ferdigrigget
18:30 Dørene åpnes for publikum, festen starter skikkelig
19:00 Åpning Kong Gusta V
21:45 Avstemning stenges
22:30 Premieutdeling
23:30 Stans i tapping rydding starter
01:00 Alle ute, ferdig ryddet.
Meny i restaurantdelen
Sandwich med Pulled pork og kålsalat 130 kr
Grov lammepølse med lompe og tilbehør 40 kr
Ferske vårruller 70 kr
Kaffe, mineralvann, snacks
Premier
1 premie publikumsfavoritt gavekort á 1250,- + Cornelius fat fra Bryggeland
2 premie publikumsfavoritt gavekort á 750,- + Cornelius fat fra Bryggeland
3 premie publikumsfavoritt gavekort á 500,- + Cornelius fat fra Bryggeland
4-30 premie Cornelius fat fra Bryggeland
1 premie beste stand gavekort á 1250,- fra Bryggeland
2 premie beste stand á 750,- fra Bryggeland
3 premie beste stand á 500,- fra Bryggeland
Dommere i beste stand:
Per Øyvind fra NM komiteen og dommerkomiteen
Aase Jacobsen fra Aperitif
Jørn Tore Pedersen fra Ølakademiet
Edit: Det skulle ikke være fat i beste stand konkurransen.