Nylig innhold av Mantrame

  1. Mantrame

    Presis oppskrift til Erdinger Weissbier-kopi ønskes

    Hei, og takk for kjapt svar:-) For å få det til å matche, må jeg redusere til: 7g tettnanger + 3g perle på 60 min 6g tettnanger på 45 min 8g tettnanger på 15 min det høres misstenkelig lite ut, men så er jo jeg glad i IPA også da.... Jeg gir det et forsøk...
  2. Mantrame

    Presis oppskrift til Erdinger Weissbier-kopi ønskes

    Hei, hvis jeg forsøker å bygge opp denne oppskriften, så ender jeg opp med IBU på 31.15, det kan vel ikke stemme. hva gjør jeg feil?
  3. Mantrame

    WLP029

    3-4 dager i ved 25 grader. Snudde på flaskene noen ganger underveis, for å fordele gjærsedimentene i flaskene. And it's all good:D Konklusjon: 14 dager ved 19-21 grader var enten for kort tid, eller for kaldt.
  4. Mantrame

    WLP029

    Håper på 1, eller 2 da;-) har flyttet fra kjøleskap til godt temperert rom nå. 25 grader. Hvis det er liv igjen i gjæra, bør det vel ta seg opp i løpet av noen dager. Krysser fingre, og håper på det beste.
  5. Mantrame

    WLP029

    Sukkerlake i bunnen, så stikker jeg om og rører forsiktig. Har ikke hatt problemer med skeivfordeling av sukkerlake på tidligere brygg. Jeg trur mao ikke det er der problemet ligger.
  6. Mantrame

    WLP029

    Åpnet et par flasker til, like flate de også:-(
  7. Mantrame

    WLP029

    Tar sjangsen på å sette flaskene på 23-24 grader og snur dem daglig i noen dager. Håper jeg unngår svovel smaken....
  8. Mantrame

    WLP029

    Takker for gode råd. Plastflaske var lurt skal huske dette til neste brygg.
  9. Mantrame

    WLP029

    Har forstått det slik at wlp029 kan gi litt mye svovelsmak hvis den ikke blir kaldlagret lenge nok før konsumering.
  10. Mantrame

    WLP029

    Vil det ikke da være en risiko for å få tilført svovelsmak?
  11. Mantrame

    WLP029

    Skal forsøke det :-)
  12. Mantrame

    WLP029

    Hei, Jeg er nettopp ferdig med en batch med kölsch. men det finnes nesten ikke spor av kullsyre.:( Har truffet spot on med SG, OG og FG. tilsatte litt i overkant av 6g sukker pr liter. flasket opp, og lot det stå i romtemperatur i 14 dager, og har nå lagret det kaldt 4-6 grader. korkene er...
Tilbake
Topp