Har støtt på samme sak nå, en ipa på sg 1059 har gjæret ned til 1006. Ca 90% utgjæring og gjærer fremdeles.
Brukt 2gen wlp 007 slurry fra midten. Ikke vasket.
Har prøvesmakt den og den smaker helt fint, men litt tørr og alkoholsmak.
Noen teorier om hva det kan være?
Hva er fordelene og nytten med de forskjellige mesketemperaturene?
Er det noe poeng med stegmesk, utmesk, proteinrest etc?
Er det noen ølstiler som har fordeler av forskjellige meskeregimer?
Mange spørsmål, men saumfarte forumet i en time for svar, men fant ikke det jeg lurte på ;)
Merker jeg digger dette forumet, er som kvinneguiden for bryggere;D Takk for gode tips igjen! Brygger hjemme og i et mikrobryggeri, derav brewtools 150 x2 og brewzilla 55.
Skal til å brygge min første ipa på egen oppskrift i helgen. Amerikansk ipa. Usikker på hvilket humleregime jeg skal kjøre, særlig tørrhumlinga og ellers om alt ser greit ut. Kjør innspill:)
Hei! Vi ble sein med juleølet i år og tenkte oss en dobbelbock. Det er en nesten kopi Ayinger dobbelbokk. Skal brygges på en brewtools 150 neste lørdag og oppskriften er bare skalert opp. Noen tanker rundt denne?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.