Vekker liv i en gammel tråd.
Har en øl som endte litt for lavt på OG, ønsker å heve styrken på ølet litt ved å tilsette DME. Ølet stormgjærer nå, ble brygget på lørdag, har brukt en kalkulator for å finne ut hvor mye DME jeg må bruke for å få ønsket OG, tenkte meg ikke om så jeg brukte metoden...
Brygget i går, og pitchet gjær for ca et døgn siden. Var lite aktivitet i går, sjekket sist når jeg la meg kl. 01 ca, bare litt plopping.
Men i dag når jeg sjekket så er gjæren i full gang(heldigvis)
Spørsmålet er, kan jeg dumpe litt trub nå, eller er jeg for seint ute? Har lest litt, og...
Slenger inn et spørsmål er for å slippe å lage en ny tråd.
Noen som vet om det følger med gjennomføring på Perlick 630SS hos Bryggselv, eller må det kjøpet utenom?
Hvordan legger jeg til meskeprofiler og equipment i BeerSmith? Jeg får åpnet de, men finner ikke ut hvordan jeg kan bruke de når jeg skal lage oppskrifter.
Hvor lang tid snakker vi, har lest noen plasser at folk lar det stå i måneder. Hvor lenge er det hensiktsmessig å la ølet stå etter en har tilsatt bær, og hvor mange grader gjærer folk på sånn ca?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.