konkuranse hjemmebrygging

Bjørn k

Norbrygg-medlem
Hei..
Lurer på dette med ølkonkuranser..
Er det slik at visst ein skal være med i ein konkuranse for eksempel nm i januar eller andre?..så må man være tilstede på selve treffet??eller gjelder dette kun publikums favoritt..er det fks mulighet og sende inn øl visst ein ikkje har mulighet og være med??for og være med i konkuranse og få bedømme øla si?
 
Hei..
Lurer på dette med ølkonkuranser..
Er det slik at visst ein skal være med i ein konkuranse for eksempel nm i januar eller andre?..så må man være tilstede på selve treffet??eller gjelder dette kun publikums favoritt..Er det fks mulighet og sende inn øl visst ein ikkje har mulighet og være med?Kjekt og få bedømme ølet ein har laget mot andre bryggere.
 
Publikumsfavoritten holdes 31. januar, og da må du selv være tilstede med øl som skal serveres publikum (min 19 liter).
Flaskekonkurransen (= konkurranse i å brygge en spesifikk øltype som skal typebedømmes av dommere) avholdes seinere (april-ish). Til denne konkurransen sendes man inn flasker på forhånd.

Ellers kan du få bedømt ølet ditt utenfor konkurranse ved å sende det til en slags bedømningskomitè i Norbrygg (info finnes på forumet her samt websiden et eller annet sted).
 
Du kan sende inn øl til flaskekonkurransen. Ølet blir bedømt og du får dommerskjema med kommentarer i retur (eller fra nettet et sted). Info om denne konken kommer nok senere. Du slipper altså å møte opp. I konken Publikums Favoritt må du (eller noen andre) være til stede for å servere oss andre. :)

Edit: Ser at det var to like tråder, og at Glenn Roger svarte på den andre.
 
Tilbake
Topp