magne1972
Moderator
fant en pdf fra fermentis, som kanskje bare gjelder deres gjærtyper, men men.
Jeg har alltid (nesten >) latt øllet gjære i to uker som anbefalt. Noen ganger grunnet andre ting har jeg tatt og fatet etter 10-12 dager, uten å merke noen forskjell.
har man nøyaktig gjæringstemperatur, nok gjær og godt beluftet vørter er det mulig denne grafen er en god indikasjon?
Tar gjerne en diskusjon på denne, slik for utdanningens skyld. Jeg har egentlig tid til å vente to uker, men hvis det er unødvendig, kan det kanskje til og med forbedre noe?
Vet ikke hva som skjedde, men det skal stå time in hours selvfølgelig...
Jeg har alltid (nesten >) latt øllet gjære i to uker som anbefalt. Noen ganger grunnet andre ting har jeg tatt og fatet etter 10-12 dager, uten å merke noen forskjell.
har man nøyaktig gjæringstemperatur, nok gjær og godt beluftet vørter er det mulig denne grafen er en god indikasjon?
Tar gjerne en diskusjon på denne, slik for utdanningens skyld. Jeg har egentlig tid til å vente to uker, men hvis det er unødvendig, kan det kanskje til og med forbedre noe?
Vet ikke hva som skjedde, men det skal stå time in hours selvfølgelig...