Hei. nå hatt 3 forsøk på og lage vanlig pils, uten hell. Er det i det hele mulig og lage en pils som smaker noe lunde likt som Hansa, Ringnes CB, osv.
De forsøka eg har hatt liknar mest på en kryssning mellom Seidel, Premium, Vatn og Humle. Den er alt for lys, og har for mye Humle, og er for tynn.
Legger ved oppskrifta som har vert nærmest (men likevel langt i fra), og trur att om eg skal forsøke igjen, treng eg ei heilt ny oppskrift .
5500 g (84,6%) Pilsner Malt; Weyermann
800 g (12,3%) Vienna Malt; Thomas Fawcett
200 g (3,1%) Pale Crystal Malt VB; Thomas Fawcett
30 g (37,5%) Hallertau Northern Brewer VB; Vestbrygg (10,5%) - added during boil, boiled 60 m
25 g (31,2%) Saaz; Vestbrygg (2,9%) - added during boil, boiled 15 m
25 g (31,2%) Saaz; Vestbrygg (2,9%) - added during boil, boiled 5 m
Noen som vet hva som har gått galt, eventuelt kan dele sin egen oppskrft som de er fornøyd med?
De forsøka eg har hatt liknar mest på en kryssning mellom Seidel, Premium, Vatn og Humle. Den er alt for lys, og har for mye Humle, og er for tynn.
Legger ved oppskrifta som har vert nærmest (men likevel langt i fra), og trur att om eg skal forsøke igjen, treng eg ei heilt ny oppskrift .
5500 g (84,6%) Pilsner Malt; Weyermann
800 g (12,3%) Vienna Malt; Thomas Fawcett
200 g (3,1%) Pale Crystal Malt VB; Thomas Fawcett
30 g (37,5%) Hallertau Northern Brewer VB; Vestbrygg (10,5%) - added during boil, boiled 60 m
25 g (31,2%) Saaz; Vestbrygg (2,9%) - added during boil, boiled 15 m
25 g (31,2%) Saaz; Vestbrygg (2,9%) - added during boil, boiled 5 m
Noen som vet hva som har gått galt, eventuelt kan dele sin egen oppskrft som de er fornøyd med?