Duckboot
Norbrygg-medlem
Nå har jeg i det siste fått en fasinasjon for å prøve ut fullstendig gale prosjekter. Jo mer jeg får beskjed om at "det går ikke", "det kommer til å smake gress" og "det ville jeg aldri gjort", jo mer får jeg lyst til å prøve det.
1 prosjekt er gjennomført, og med (utfra min egen mening) suksess: Ekstrem IPA
1 prosjekt er under bearbeidelse, og fremdeles litt i planleggingsfasen ennå.
1 prosjekt er ennå helt i det blå, men her er skissen:
Andre ideer som jeg har:
Session IPA gjæret med Nottingham og Lacto.
Black Saisson
Oatmeal Pale Ale (Det har jeg faktisk laget en gang - Funket bra)
Peated Saisson
osv osv
Sikkert noen som allerede har prøvd ut noen av ideene jeg har, men for meg er det nybrottsmark.
Gleder meg til å prøve ut mine ideer gjennom 2015!
1 prosjekt er gjennomført, og med (utfra min egen mening) suksess: Ekstrem IPA
1 prosjekt er under bearbeidelse, og fremdeles litt i planleggingsfasen ennå.
1 prosjekt er ennå helt i det blå, men her er skissen:
- Ta en ganske plain IPA - Dytt i en del havregryn (Nesten 30% av malten)
- Single Hop med Cascade (Siden jeg har det liggende)
- Gjær det med Belle Saisson
- Tørr"humle" det med rosiner (Ideen er litt stjålet fra Sur Drule av Halden Mikrobryggeri).
Andre ideer som jeg har:
Session IPA gjæret med Nottingham og Lacto.
Black Saisson
Oatmeal Pale Ale (Det har jeg faktisk laget en gang - Funket bra)
Peated Saisson
osv osv
Sikkert noen som allerede har prøvd ut noen av ideene jeg har, men for meg er det nybrottsmark.
Gleder meg til å prøve ut mine ideer gjennom 2015!