Du får ut mer CO2 raskere ved høyere temp, men det er kanskje også mer risky
Ville prøvd med et par flasker først
Da kan du teste 1, 2 og 4 timer osv. Se hva som blir best
Når jeg trekker av plata på en 15 liters batch tar det 10 min å nå 90 grader uten kjøling
Ofte når jeg brygger IPA slenger jeg i WP rett etter kokeslutt, rører rundt og lar stå 10 min før nedkjøling
Beregner da 95 C i 10 min og 70% utilisation
Hadde det ikke vært mulig å funnet ut hvilken flight de tilhørte og om de var "drikkbare"
Det er jo ganske waste syntes jeg. Grenser til "alkohol missbruk :p
Å dømme øl er vanskelig. Og egentlig tar jeg slike konkurranser litt med en klype salt skal jeg være ærlig. Det betyr ikke at slike arrangementer er helt uten verdi. Man kan ihvertfall være ganske sikker på det ikke er no dårlig øl som vinner :)
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.