Perla export som jeg la ut i tråden "hvilket øl har du i hånden nå " er humler med Perle. Ikke overraskende med tanke på navnet.
Det ølet hadde en tydelig aroma og smak av krydderurter.
Perle blir nok brukt i pils framover. Har brukt den tidligere med godt resultat.
Har lyst til å bruke gjærkaka fra en golden ale gjæret med Wlp 005.
Men jeg har brukt gelatin som klaringsmiddel . Og gelatinen vil jo ligge igjenn sammen med gjæra. Har det noe å si ?
Gelatin før eller etter flytting av fat.
Skal flytte noen fat øl til et lokale der det skal arrangeres bryllup.
Tilsette gelatin i fatene 7 dager før flytting og overføre til nytt fat før de flyttes.
Eller.
Flytte fatene 2 dager før festen og tilsette gelatin i fatene der de skal stå og dermed...
Har lyst til å dele opp en pakke med lagergjær og fryse i passe porsjoner.
Liker å styre med startere, men kan brygge mere på impuls om jeg har gjær liggende.
Legge noen i kjøleskapet og resten i fryseren er er jo også en mulighet.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.