Nylig innhold av Per Berge

  1. Per Berge

    Deilige bilder!!!

    Polet her i byen er av de aller best utstyrte i landet og spesielt når det kommer til øl
  2. Per Berge

    Deilige bilder!!!

    Æ på LIllehammer vi har det vet du ;)
  3. Per Berge

    Spørsmål ang Munich versjoner til en Leffe Blonde

    Dag 4 og gjæringa har stort sett gitt seg. Skal få stå i sine 2 uker på fermtank denna. Farga ser hvertfall noenlunde riktig ut
  4. Per Berge

    Spørsmål ang Munich versjoner til en Leffe Blonde

    Brygga denna her nå før helga. Hadde blingsa på koketid og forholdt meg til 60 min mens den sku koke i 90. Dermed sto jeg i spagaten mtp humleprofil. Hjort er Hjort tenkte jeg og dro opp humlefiltere og lot den koke uten de siste 30 min. Det bli nok langt ifra non Leffe clone men som en kompis...
  5. Per Berge

    Deilige bilder!!!

    Noen Størteberger blir alltid med hjem fra Charlottenøl og flesk
  6. Per Berge

    Spørsmål ang Munich versjoner til en Leffe Blonde

    Der var Johannes ja. Han burde vel ha stålkontroll på den stilen han ;)
  7. Per Berge

    Spørsmål ang Munich versjoner til en Leffe Blonde

    Fant den på Brewfather.app Er en/noen som kaller seg Østerbro Bryghus som har lagt den ut Har ingen andre opplysninger
  8. Per Berge

    Spørsmål ang Munich versjoner til en Leffe Blonde

    Ja det står jo begge deler i oppskrifta så jeg ble jo bra forvirra. Så da kan jeg bruke vanlig farin da.
  9. Per Berge

    Spørsmål ang Munich versjoner til en Leffe Blonde

    En anna ting jeg lurer på er hva vedkommende mener med Cane (beet) Sugar. Cane og bete sukker er to forskjellige sukker varianter men har det egentlig noe å si ? Kan vel like godt bare bruke rafinade ?
  10. Per Berge

    Spørsmål ang Munich versjoner til en Leffe Blonde

    Jeg skal brygge en Leffe Blonde slik vedlagt skjermdump viser. Jeg har iike den Munich versjon som oppskrifta legger opp til men jeg har en Munich Dark 20-24 EBC. Vil dette utgjøre store forskjellen egentlig ? Det er 280 gr av totalt 6,1 kg malt Her beskrivelsen fra leverandør : Munich Dark -...
  11. Per Berge

    Drauflassen, to brygg etter hverandre på samme gjær

    Da var dobbelbatchen satt på coldcrash. Neste stopp for 46 liter SvartePær er fatene som venter. Detta ha gått utrolig lett, å takk for alle gode tips underveis ;)
  12. Per Berge

    Deilige bilder!!!

    Det hadde gjæra godt i natt for gjærlåset var tomt for vatn :p
  13. Per Berge

    Drauflassen, to brygg etter hverandre på samme gjær

    Nå var det gjæring så det susa før jeg begynte overføre så hva det skulle gjøre av forskjell ser jeg ikke helt. Men da veit jeg det til neste gang som blir en dobbel batch Bohemian Pilsner ;)
  14. Per Berge

    Drauflassen, to brygg etter hverandre på samme gjær

    Aha, den var smart. Takker for tipset
Tilbake
Topp