Nylig innhold av Bjørn Thomlevold

  1. B

    Bayer som ale?

    Hei! Fikk du prøvd oppskriften? Jeg har planer om å brygge bayer selv, men har ikke tilgang til kjøling under gjæringsprosessen. Funket det?
  2. B

    kaste eller gi det tid?

    @HåvardF Ja, det kunne med fordel vært litt mer kullsyre i det. Jeg har en ny batch som godgjør seg nå, aå kan prøve med ditt tips neste gang :) Takk for tips!
  3. B

    kaste eller gi det tid?

    Takk for svar! Skal prøve på det, men vet du om jeg burde sette det kaldt? nå står det i kjelleren på rundt 17-18 grader. Kan eventuelt sette det i kjølerommet.
  4. B

    kaste eller gi det tid?

    Hei! Jeg har brygget min første batch som skulle være et syndtysk hveteøl. Etter å ha gjæret i ca to uker ga jeg det 5 gr sukker per liter oc tappet det på flakser. Jeg satte det i romtemperatur og la teppe over det så det skulle stå mørkt. Ett par dager etter flakingen smakte ølet knallbra! Men...
  5. B

    Nybegynner trenger hjelp!

    Venter på at brygget skal gjære ferdig nå! Men skal kjøpe meg en bryggebok, ble litt kluss tror jeg.. Men tusen takk for hjelpen!
  6. B

    Nybegynner trenger hjelp!

    Hei! Jeg er ekstremt ny på feltet og har handlet inn noe utstyr og råvarer og skal til å starte på mitt første brygg (hveteøl). Jeg har lest masse, men blir ikke riktig klok på fremgangsmåten. Er det noen som kan gi meg en rask step-by-step/walkthrough på hva jeg skal gjøre? Har lest om...
Tilbake
Topp