Da er det på veg, levert i posten i dag. Lagt inn noe ekstra for deg, da kan du velge hvordan du løser saken. Fant dessverre ikke Female fitting med slange-stus, men den finnes sikkert hos BS for eksempel.
Slik løser jeg det - fant noe deler i "the man's drawer". :) - vanlig pick-up tube.
Dette er en gjennomføring fra BrewPi - da har du en o-ring både på inside og utside av veggen.
Da er det tett og sterk - O-ringen mellom ventil of gjennomføringen er ekstra (jeg synes det funker bra).
Du kan...
Jeg kjøper alt som er relatert til gjennomføringer fra brewpi.com. / i butikken ligger alt i under-rubrikk: Mashing - kettle inlets.
ventilen venstre på bilde som du viser (ikke BrewTech) kan ikke du bruke på same måte som Brewtech sin; den må skrues på en 1/2” gjennomføring.
Da er jeg snart klar å prøve denne komende helg, før jeg hiver meg uken etter løs på Belgisk Wit.
Takker @cjohansen for oppskriften og resten av gjengen for 22 sider med kommentarer, tips og erfaringer.
Det blir karbonering ala @Finn Berger - skal koke 3 liter ekstra (blir da 19-20 liter i...
Hehe - tenkte det samme da jeg posted spørsmålet i første omgang - men fik i går enda en e-post til fra Brewer's Friend:
"The beginning amount you enter in the Calculator is the amount of clear finished beer you will get out of the fermenter and as such have ready for packaging. Then you add...
De ble 1.016 til slut - og pH 4.5 (pH mesk 5.3).
Neste gang mesker jeg 60 minuter på 65 og 30 minuter på 72 og bruker WLP940 som gjær.
For the rest, all the same.
Jeg prøver å forstå Brewer's Friend "Gyle and Krausen Priming Calculator".
Har lagt in denne - i følge kalkulatoren trenger jeg 5.7 liter Gyle for å nå 4 Vol CO2.
Blir det da totalt 35.7 liter som skal flaskes eller er det slik at jeg blander 24.3 liter fra gjærkaret med 5.7 liter gulen...det...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.