Nylig innhold av Flatdalsøl

  1. F

    Banansmak i ølet

    Skal den stå i romtemp lenger enn 14 dager, eller skal den setjast kaldt/mørkt til lagring?
  2. F

    Banansmak i ølet

    Får ein følelse av banansmak i ølet. Type belgisk blond frå ollbrygger.no/ biab. Har lest at deb typen skal ha noko banansmak i seg, men lurte på om nokon veit om denne smaken avtar ved lagring på flasker. Ølet har stått flaska i romtemp i ca 10 dager. Styrke 5,3% Likar ikkje banan:) Er det håp??
  3. F

    Hjelp ! Mitt fyrste brygg satt i dag.

    Eg har eit gjæringskar uten tappekran i botn. Kva er den beste måten å ta ut nokre væskeprøver for å måle OG uten å tulle til med reinhaldet?
  4. F

    Hjelp ! Mitt fyrste brygg satt i dag.

    Supert! Takk for svar:) Har du ein formel for utregning av meskevann og skyllevann?
  5. F

    Hjelp ! Mitt fyrste brygg satt i dag.

    God kveld. Eg treng hjelp av nokon som kan dette med å brygge øl. Etter mykje god innsats i førebuinga kom dagen. Eg skulle brygge eit kølsh øl Biab frå ølbrygging.no. 5,5 kg malt. OG skulle ligge på 1049 før gjæring. Mine beregninger med vatn i meske skulle vera 20,4 liter vatn og 15,1 til...
Tilbake
Topp