Nylig innhold av glee87

  1. G

    Justeringsskrue og på regulator....

    "Men det kan være greit å ikke glemme fatet på 4bar for å si det slik... kan bli utfordrende å få tappet seg en halvliter" Dette stemmer 100%... hadde 1 uke med 3bar, fint om du liker skum
  2. G

    Justeringsskrue og på regulator....

    Bruker du 1bar når du serverer ? Eller har du bare 1bar til tvangskarbonering i 1 ukes tid?
  3. G

    Gis vekk - laugdeling

    Om det er type lervik tar jeg gjerne noen flasker :)
  4. G

    2 tolvlitere corny selges i Farsund

    Hei. Skal du kjører fra Farsund til Oslo, kjører du vel forbi Vigeland (Fyrtårnet i rundkjøringen)? Om du kan stoppe der og slippe av et ølfat, så tar jeg gjerne et. Send PM om int.
  5. G

    På tide med fatanlegg...

    Jeg har måtte bytte 2 slike regulatorer... Når bruker jeg en annen type. Basert på bilde så ser de veldig like ut de jeg har byttet (Det er ingen navn på regulator i din link)
  6. G

    flyttet Belgisk hveteøl til sekunder gjæringsdunk

    Det var bare en liten munn fra reagansrøret som jeg hadde mål SG i... Fikk ikke tenkt så mye over smaken... Har aldri brygget med Safbrew WB-06 før, så viste ikke om det var noe ekstratrix med denne. Kan jo nevne at Ekstraktboksen var gått ut på dato med 2-3mnd når jeg brygget... så man får vel...
  7. G

    flyttet Belgisk hveteøl til sekunder gjæringsdunk

    Btw. Er det slik at dette ølet bør stå lenge før det blir veldig godt, eller holder det å la det står til det er ferdig gjæret også drikke?
  8. G

    flyttet Belgisk hveteøl til sekunder gjæringsdunk

    det var vel det jeg fryktet, men nå har det seg slik at jeg muligens har mitt første dårlige brygg føre meg. Smakte så vidt på brygget i går, etter å ha mål SG. Der var det ikke mange smaker som minnet om hveteøl eller vanlig øl desverre...
  9. G

    flyttet Belgisk hveteøl til sekunder gjæringsdunk

    Skal si.. så nesten ut som noen bare hadde slått random på tastaturet. Er de noe jeg bør tenke på med tanke på hveteøl og ølfat? Cerveza og pilsnere har jeg klarnet med Gelantin, det ønske eg ikke å gjør med hvete øl. Det skal både se og smake litt ekstra fyldig ut :)
  10. G

    flyttet Belgisk hveteøl til sekunder gjæringsdunk

    Høres bra ut. Da skal jeg la det stå noen dager i sekunder dunken før jeg tapper det over på Fat. btw, ka meine du me RDWHAHB?
  11. G

    flyttet Belgisk hveteøl til sekunder gjæringsdunk

    til info ble det bruk safbrew WB-06 som ble strødd tørt oppå brygget (Kommer til å rehydrere gjæren fra nå av)...
  12. G

    flyttet Belgisk hveteøl til sekunder gjæringsdunk

    flytta nå den belgist hvete (bryggselv ekstrakt) ølen over til nytt gjæringsfat og syns det så noe rart ut oppe gjæringsdunken. Ølet har stått 16dager med 17-18C i hovedgjæringsfatet. Det er førstegang jeg brygger et slik ekstraktsett, kun brygget EUropris/Coopers extraktsett tidligere. Det var...
  13. G

    Beer Bug

    Har sett litt og lest litt om denne, kan ikke se at den er nevnt her inne tidligere. www.thebeerbug.com Virker jo spennende...
  14. G

    Beer brew 30

    Takk for alle gode svar så langt :) Tror jeg skal google meg noen bilder av bb30 så jeg fårstår hvordan dette maltrøret ser ut. Det virker ikke problematisk og ha en sil til en BIAB løsning over en kjele...
  15. G

    Beer brew 30

    Hvilke fordeler vil man ha med en BB vs 1stk 36L gryte? Jeg forstår det er forskjell på oppvarmingen; BB med innebygget varmeelement, mens en gryte vil ha en "kokeplate/induksjons plate for varme".
Tilbake
Topp