Nylig innhold av Haslebrygg

  1. H

    Milk-stout

    Strålende!
  2. H

    Milk-stout

    Prøver å finne en Milk stout som ferdig ølsett, uten hell foreløpig. Vurderer nå å tilsette laktose i et sett Kinn Bresjnev stout. Noen som har tips til mengde laktose, og om det vil funke?
  3. H

    Amundsen Apocalyptic Thunder Juice NEIPA

    Hel-fersk på vannjustering, og skal brygge denne igjen da den er blitt en favoritt. Denne gangen med kontroll på PH og salter. Med Oslo-vann fra Oset, hva ville dere justert med som et utgangspunkt? Foreløpig har jeg funnet dette: CaS04 1,2 g/10l CaCl2 3,0 g/10l MgS04 0,4 g/10l Tenker å bruke...
  4. H

    Kobber og irr

    Vil det samme funke med motstrømskjøleren også tro? Lage en blanding av eddik og salt og kjøre den kokende gjennom? Noen som vet ca mengde salt og eddik som skal til?
  5. H

    Karbonering av øl på fat og overføring til flasker

    Hva er riktig trykk på fatet når man mottrykksfyller?
  6. H

    Lagring på fat før karbonering

    Lar dere regulatoren være koblet på i en uke, eller fyller dere rett trykk og kobler fra?
  7. H

    Beer brew co2 gun

    Hva bruker folk for å flushe med CO2?
  8. H

    Fermentasaurus + Blichman QuickCarb + Beergun

    Hvilket trykk satte du spunding valven på? Hvilket trykk stilte du spunding valve på?
  9. H

    Gjær og humlerester?

    Hei. Har samme problem med mye grums i bøtta. Burde tappet i dag, da tørrhumla har vært i i 7 dager. Dessuten bobler det fortsatt litt i gjærlåsen. Hvor lenge kan jeg vente før tapping før tørrhumla setter usmak? Noen som har erfaring? Vil det hjelpe/ minske faren for usmak når det settes kaldt?
  10. H

    Kinn Pryl

    Takk for oppklarende svar.
  11. H

    Kinn Pryl

    Hvorfor vil det ikke funke å bare tilsette mer vann på slutten av koketiden fremfor å redusere malt?
  12. H

    Kinn Pryl

    hvordan får man lavere OG?
Tilbake
Topp