Nylig innhold av Håvard Høieggen

  1. H

    0,33-flasker gis bort

    Hei - er de gode tidene med mulighet for flaskehenring i teltet foran 7-fjell forbi? Legges det ikke ut flakser der lenger?
  2. H

    0,33-flasker gis bort

    Jeg kjøpte Kaustisk Soda (pulver) og la de i en svak blanding (ca 100g på 25-30 liter). Makan til kraftige greier! Limet bleknet på noen minutter og kunne fjernes med hendene ette rmaks 1 time. Mao - det fungerer utmerket på limet, men jeg kommer aldri til å bruke det igjen. Dette var så...
  3. H

    0,33-flasker gis bort

    Jaggu - det var ikke dumt! Thumbs up for den! :-)
  4. H

    0,33-flasker gis bort

    Jepp, jeg var å hentet noen kasser med flasker på fredag. Da sto det 4-5 kasser igjen når jeg dro! Kjempefornøyd, bortsett fra limet som er fryktelig vanskelig å få bort - noen som har tips???
  5. H

    Brygge et øl som ligner på Perroni?

    Strålende. Takk for status og loggen! Dette virker lovende for min egen batch. :-) Hvis du bruker chili, får du smak fra den også, eller gir den kun det brennende 'stinget' i halsen? Jeg har cold crashet og helt på gelatin for klarning, det ser bra ut!
  6. H

    0,33-flasker gis bort

    Jepp, jeg svingte innom for 2 uker siden. Det sto 5-6 kasser/esker på rampen, så det er bare å svinge innom. Utrolig kjekt for oss hjemmebryggere, så tusen takk!
  7. H

    Brygge et øl som ligner på Perroni?

    Ja, Hr. Tenold, hvordan gikk det? Jeg har selv satt en nesten identisk, som har gjæret på 8-9 grader. Har stått i 16 dager nå, så nå blir det snart ColdCrash og gelatin for klarning. Jeg klarte å få OG på 1.050. FG ble ca 1.010. Min er veldig strågul, lys og fin. Er spent på smaken!
  8. H

    Brygge et øl som ligner på Perroni?

    Spennende! Gleder meg til å høre om forløpet og dommen. Har lyst å sette den selv før jul, hvis tiden strekker til! Oppdater meg gjerne underveis!
  9. H

    Brygge et øl som ligner på Perroni?

    Hei, svært ofte snakkes det om stålkontroll av temperatur ved gjæring. Jeg har en utebod hvor jeg styrer temperaturen med en termostatstyrt ovn. Jeg bor i Bergen og her svinger temperaturen ofte og mye, det er ikke uvanlig at temperaturen i boden er 1 grad lavere om morgenen enn på...
  10. H

    Tilsatt Wyeast næring etter koking (i gjæringskaret)

    Takk for raske svar. Ja, det var dette med forurensing jeg var mest bekymret for. Men jeg ser nå at jeg kanskje var litt småparanoid. Men er jo livredd for å gjøre feil etter å kost meg med å lage batch'en i hele dag! (Fri fra jobb og greier..) Jeg hørte også det med å oppløse det i vann først...
  11. H

    Tilsatt Wyeast næring etter koking (i gjæringskaret)

    Hei, som overskriften indikerer (!!!) er jeg nybegynner. Var på et veldig bra kurs på Vestbrygg i går og gikk ivrig i gang med et 'Bjørnunge' sett fra Vestbrygg i dag. Alt gikk perfekt etter planen, helt til jeg plutselig oppdaget at jeg tilsatte Wyeast etter koking og ikke 15 min før kokeslutt...
Tilbake
Topp