Et annet viktig(ere) moment er at ved å skylle for mye risikerer man uønsket harskhet i ølet ved uttrekk av tanniner. Etter hvert som mesken blir tynnere, øker pH, og faren for tanninuttrekk øker tilsvarende. Jeg batch sparger i kjøledunk, og eksperimenterte litt med en andre skylling, for å øke...
Velvel, tror nok det fortsatt blir jeg som er bryggeren i huset. Medlemskapet blir evt. kun for denne anledningen, får tenke på at det går til et veldig godt formål (og masse god øl...) :rolleyes:
Hei, et lite spørsmål: kommer som medlem uten medbragt øl. Fruen lurer på å bli med; har vi sympatisk pris for familiemedlem, eller blir det full billett uten Norbrygg-rabatt??
Kan anbefale lavdensitets elementer, har montert et 4500W i et 50 L ølfat, og det fungerer konge. Brukte grovt sett denne oppskriften: http://www.theelectricbrewery.com/heating-elements
Jeg er dårlig utstyrt med kurser i byleiligheten min, og kjører kokekjelen på komfyr-stikken, eneste kurs...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.