Nylig innhold av petrossa

  1. P

    alternative humleposer

    Kjøp BH poser på Cubus , er det beste, kjøp store
  2. P

    Bygging av immersion whirpool chiller og forbedring av utstyr: Trenger tips!

    Hei leser du innleggene så ser du beløpet 1200-1500 kr
  3. P

    Bygging av immersion whirpool chiller og forbedring av utstyr: Trenger tips!

    He he nei eg tok 2 stk selv og solgt  det andre.det vil si at det var solgt før eg bistilte dem.men eg kunne nok tatt mye mer for det er mange som vil ha .
  4. P

    Bygging av immersion whirpool chiller og forbedring av utstyr: Trenger tips!

    Hei det er så lenge siden eg kjøpte disse ,men søker du på ebay finner du i søk og kav ,eg kjøpte 20 stk 100l uten lokk ,så de kunne stables i verandre .da blir de mindre volum for frakt,sende dem hjem med jetcarrier ,ca pris 1200-1500 stk
  5. P

    Bygging av immersion whirpool chiller og forbedring av utstyr: Trenger tips!

    Hei eg har konisk gjæringstanker lar brygge stå en 20min ,så tapper eg av bunnfalet,til setter så gjær,du kan og klarne på kjelen før du kjøler ned ,dette brukte eg og gjøre før eg kjøpte koniske tanker ,Tankene kan du kjøpe på ebay ,er bare en drøm ,du sliper prossesen med omstiking og den drit...
  6. P

    Bygging av immersion whirpool chiller og forbedring av utstyr: Trenger tips!

    Hei kjøp deg en platekjøler  http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=Plate+Brazed+Heat+Exchanger&_sacat=0&_odkw=0+Plate+Brazed+Heat+Exchanger&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 Du kan kjøre det rett på dunk når du kjører gjenom den ,eg har med 30 plater ,koster lite og er veldig efektiv.
  7. P

    Bruk av Isinglass

    Er du sikker på det ,det står ikke noe på flasken om bruken ,eg har søkt på net men finner ikkke noe vetug svar .det er vanlig skrukork på flasken og ikke noen for for forsegling så eg tenker bakterier med en gang,når du har oppnet flasken og skrur den i gjenn og skal bruke det i gjenn så er det...
  8. P

    "Tråder" langs kanten på gjæringsdunken...

    Hei eg er redd du har infiser øl,har du stukket om ølet uten og tilsette co2?.skal ligge som et lokk over brygget så det ikke komer luft til
  9. P

    Bruk av Isinglass

    Hei er det noen som kan si meg hvordan man bruker isinglass,eg kjøpte det oss petit men han kunne ikke si meg hvordan det skulle brukes,så er det noen som har god erfaring med det ,eg skulle sette det til etter brygget var ferdig gjæret men eg fikk kaldeføtter om det skulle kokkes føres pga...
  10. P

    Mye bitterhet

    Hei eg har mye bitter het i ølet ,har nok feilberegnet ibu,er det noe eg kan tilsette ølet for og få den ned litt ,eller avtar det under lagring
  11. P

    Gjæringstanker med conisk bunn

    Hei eg leggerved en link på gjærinstanker ,tanken er ikke så dyr det er frakten, kommer vel på 2500 kr ,det er mange varianter på disse tanken i us ,det er stort bryggermiljø over der,eg har ikke fått tanken hjem enda den er på vei med båt ,eg får send den hjem med jetcarrier...
  12. P

    Gjæringstanker med conisk bunn

    Hei er det noen som har erfaring med gjæringstanker med conisk bunn.eg bestilte meg fra usa 30 gallon,har hørt snakk om at det er proplemer og gjære når det er på så lite volum,er det noen som har erfaring med dette
  13. P

    Har komet hvitt belegg på toppen av brygget

    Der sa du det de er spindel vev men edderkoppen mangler,de er nok det same eg har hatt på mitt øl ,er litt spent på hvordan det smaker når det er lagret en stund ,hvordan ble dit øl etter spindelvevet
  14. P

    Har komet hvitt belegg på toppen av brygget

    Hei det stemmer det det har stått lenge på gjærings faten ,har tappet over på cornelius fat og karbonisert ,eg tappet bare 19l og kastet resten ,eg trur ølet er ok kan ikke kjenne noen dårlig smak utrulig nok.
  15. P

    Har komet hvitt belegg på toppen av brygget

    Har du noen formeining om ka så er gjort galt her .Eg har ikke hat co2 i faten når eg stakk om ølet ,de t skulle eg kansje gjotr for og legge et lokk på ølet,Har stukket om før med slangen helt i bunn av gjæringskaret så eg ikke skulle få luft i ølet og det har altid gått bra.
Topp