1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

RayOlavs nylige aktivitet

  1. RayOlav likte Juells innlegg i tråden Tråden for dumme spørsmål..

    Om man deltar i f.eks. NM, er det noen skrevne eller uskrevne regler på hvor "original" oppskriften må være? Det er jo et stort...

    28 Jan 2020 kl 22:38
  2. RayOlav likte YngveKLs innlegg i tråden Tråden for dumme spørsmål..

    @Kloakk når du heller over gjæren til gjæringskaret fra kolben, tøm oppi en boks vørterøl i kolben, rist rundt, dekk til og sett den på...

    Screenshot_20200128-134710_Gallery.jpg 28 Jan 2020 kl 21:12
  3. RayOlav likte Aruzaas innlegg i tråden Tørrgjær rehydrering eller ikke.

    På 34 brygg - alle med tørrgjær - har jeg rehydrert én gang. Denne står enda til gjæring, og skal stå der et par ukers tid til. Følte...

    27 Jan 2020 kl 12:52
  4. RayOlav likte Sarges innlegg i tråden Safale S-04 like kjapp som kveik?.

    Det forklarer litt. Har alltid gjæret S-04 mellom 16 og 18 grader, og da bruker S-04 lenger tid. Jeg har også merket at selv om den når...

    26 Jan 2020 kl 16:21
  5. RayOlav likte TorfinnSs innlegg i tråden Kjøpt grainfather.

    Ble til at jeg røyk på et black friday tilbud på grainfather connect her før jul. Kjørte første brygg på denne her om dagen. Må si at...

    25 Jan 2020 kl 21:21
  6. RayOlav svarte på tråden Kjøpt grainfather.

    Nei, de gjør kanskje ikke det. Men, liker at the koker "til the bitter end".

    25 Jan 2020 kl 20:55
  7. RayOlav likte Sarges innlegg i tråden Kjøpt grainfather.

    Humletilsetningene tulles ikke til selv om temperaturen synker to-tre grader i noen minutter.

    25 Jan 2020 kl 20:52
  8. RayOlav svarte på tråden Kjøpt grainfather.

    Jeg har kjøleren på en krakk ved siden av maskinen. Kjører varm vørter igjennom like før jeg når oppkok. Da slipper jeg å tenke på det...

    25 Jan 2020 kl 20:32