Hei, jeg brygget mitt første brygg på min Speidel 20 Liter for 6 uker siden, flaskene har stått og karbonert i ca 4 uker før de har stått i kjøleskapet i 2 uker før jeg prøvesmakte. Jeg brygget en IPA alc ca 7 % IBU ca 75 (tinseth) men har ikke tørrhumlet den, Bitterhumle Magnum, aroma Cascade...
Hei.
Jeg har kjøpt noen brukte Corneliusfat og har oppdaget noen bitte små rustflekker inne i den rustfrie øl ut ventilen, flekkene er på størrelse som denne stjerne * kanskje litt mindre, kan jeg få noe infeksjon i ølet ved å bruke disse på fatene? får det ikke vekk med sterkrens..
Hei,
Jeg har kjøpt meg en 500g humlepakke som jeg åpnet i dag når jeg brygget. Hvordan skal jeg lagre resten av humle? Holder det og legge de i en tuppewareboks og lagre den i fryseren?
Magne1972: Så det du sier er at det egentlig er like greit og la de stå sånn til en skal bruke de neste gang? Og for og spare seg for en del vaskearbeid
Har 2 fat som har stått tomme, men er forsatt trykksatt (ikke rengjort etter de ble tømt for 2 mnd siden) . Gjør det noe om de står sånn? Får ikke vasket de da jeg er bortreist på jobb. Eller blir det et Hel..... og gjøre rent når jeg kommer hjem?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.