Nylig innhold av sveinmil

  1. S

    Gis Bort Tanker i rustfritt stål gis bort mot noe hjemmembrygg

    Skal være et bilde hvis du trykker på imgur linken i posten eller her: Imgur fikk lagt inn bildet rett i posten og nå
  2. S

    Gis Bort Tanker i rustfritt stål gis bort mot noe hjemmembrygg

    Hei oppdaterte posten med volumene, ca 45 og 37 liter
  3. S

    Gis Bort Tanker i rustfritt stål gis bort mot noe hjemmembrygg

    Hei Jeg har 5 stk tanker av rustfritt stål som gis bort mot noe hjemmebrygg. Dette er dobbelvegg vakuum isolerte tanker som har vært brukt til medisinsk flytende oksygen. Yttertank volum Ca 45 liter innertank ca 37 liter Skulle vært brukt til å lage bryggeri, men har ikke tid og plassmangel...
  4. S

    Deilige bilder!!!

    Vi siler vørteren før den tappes i gjæringskaret, dette var silen etter å ha silt 130 liter ABC hop sanatorium, var minst like mye igjen i kokekjelen :)
  5. S

    Tørrhumling

    Da trenger du bare litt mer høyde på pelletsen, prøv fra en meters høyde så skal den nok få hull på gjærkaken :)
  6. S

    Hjelp:Se bilde for problem

    Ikke nødvendig med verken lokk eller gjærlås under stormgjæringen ref
  7. S

    Kristianiastudentenes Haandbryggerlaugs Flasch-o-Matic

    Høy temperatur øker effektiviteten på kaustikken. Er det nødvendig å "nøytralisere" i starsan? burde være nok bufferkapasitet i vanlig vann til å nøytralisere restene. Vil på det sterkeste fraråde å blande noen kaustisk konsentrat, ref Murphys lov Kaustisk avdamp er først og fremst...
  8. S

    Varmeelement

    på en 10A så kan du bare ha en. 10A ved 230V er 2.3kW For å varme opp 30 liter 90 grader blir det ca sånn her: 30[kg]*4.19[kj/T*kg]*90[grader]/2.3 kW = 4918 sek eller 81 min pluss varmetap til omgivelsene
  9. S

    Deilige bilder!!!

    Ingen hvile på 1.mai for studenter  :) Innmesk av 37 kg malt til Halvor IBA Skylling, Autospargen gjør en fin jobb tapping til gjæringskar Skal gjæres med gjær som er topphøstet fra en IPA
  10. S

    Karbonisering feilet, er det no håp om å berge dette?

    Du kan jo åpne alle flaskene og tilsette litt rehydrert s-23 med en liten sprøyte. Mener å ha lest at til karbonering så trenger en så lite som et par gram tørrgjær per 10 liter.
  11. S

    Belgisk Wit . FG 1020 etter 16 dager..... ( OG 1050)

    Dersom du tilsetter sukkerlake i gjæringskaret så vil det sukkeret bli gjæret ut i løpet av noen dager og øke alkohol innholdet det vil gjøre at ølen smaker mindre søt. Jeg hadde tilsatt 15g/l i gjæringskaret, venta til sg var 1020 igjen så primet med 6g/liter og tappet på flasker
  12. S

    Belgisk Wit . FG 1020 etter 16 dager..... ( OG 1050)

    Trenger ikke å tappe på flasker med en gang
  13. S

    Belgisk Wit . FG 1020 etter 16 dager..... ( OG 1050)

    Dersom du ønsker mer vitamininnhold i ølet så kan du jo slenge i noe sukker, 10g per liter øker ABV med ca 0,5% tviler på at det skader smaken noe særlig med 15-20g/liter
  14. S

    Donor flaske

    Kan jo se på noe slikt: http://game-on.no/categories/luftco2-fyllestasjoner
Tilbake
Topp