Nylig innhold av TeoZ

 1. TeoZ

  gjærstarter uten gjærnæring

  Full aktivitet i gjæringskar!  ;D Brygget en kinn vestkyst klone i går, ferdig kl 2:00 (...ja om natten  >:D) og i dag bobler som bare det!!  :skitbra: Tror at min første starter klarer jobben fint! :D
 2. TeoZ

  gjærstarter uten gjærnæring

  Ny pakke åpnet akkurat til starter! og brukte STAR-SAN utenfor boksen. Kriser fingrer! Skal ta en (eller 2, eller 3) Nøgne IPA klone litt senere i dag!  :yes:
 3. TeoZ

  gjærstarter uten gjærnæring

  Tok Næringene i etter noe timer, de ser bra ut nå. "Bare" mye skum og litt gjær utenfor flaskene. Nå er næring i...  :jaha: Hvaer det som kan gå galt nå? Og hvordan merker jeg det?
 4. TeoZ

  gjærstarter uten gjærnæring

  Har laget en starter i dag, og klarte å glemme gjærnæring,  :noway: Hva skjer om jeg la det være uten næring i? eller tror dere at det går også an å ta den inn nå....uten å koke den?  :help:
 5. TeoZ

  Lervik/ Voss bryggeri IPA

  +1  :yes: Enig med Rikard!  :skitbra:
 6. TeoZ

  corona mølle

  Kan være interessert. Hvor er du?
 7. TeoZ

  Brukt flaskekorker ønskes kjøpt i Bergen

  Fint! :) sender PM!
 8. TeoZ

  Flasker fra Hansabutikken (Bergen)

  Det skal jeg. Tusen takk!  :skitbra:
 9. TeoZ

  Flasker fra Hansabutikken (Bergen)

  Nice! Da tar jeg turen senere i dag.  ;D Er det riktig adresse: Kokstadalen 3?
 10. TeoZ

  Brukt flaskekorker ønskes kjøpt i Bergen

  Noen som har en ekstra/gammel flaskekorker til salg i Bergen område?
 11. TeoZ

  Flasker fra Hansabutikken (Bergen)

  Noen som kjøpte flasker fra Hansa i det siste? sendte en email til kundeservice og de sier at de selger ikke flasker. :'( Hvor ligger butikken? Er det denne: Hovedkontoret i Bergen Kokstaddalen 3, Kokstad Kanksje jeg kan ta en tur til å se.
 12. TeoZ

  Diverse humle til salgs

  +1 kan tenke meg litt Columbus.
 13. TeoZ

  Humle som kan dyrkes i Norge

  Skal finne noe stor potte i morgen og skal ha de ute, kan flytte de til en tryggere sted ved mange minus grader! jeg har tenkt å bruke mine til aroma, litt usikkert om alpha %.   :skitbra: Tror jeg og det. Når jeg har spist tomater i Italia  hadde de MYE mer smak en de norske.  :yes: Jepp...
 14. TeoZ

  Humle som kan dyrkes i Norge

  Fikk humlene mine i dag... Litt usikkert om hva skal jeg gjøre nå!  :jaha: Tenker å plante de ute, det er ikke veldig kaldt i bergen nå, i tillegg tror jeg at de har begynt å spire. Er ikke de "litt" store??  :o
 15. TeoZ

  Humle som kan dyrkes i Norge

  ja, stemmer det! Kunne ikke velge Norway. Jeg har ikke valgt noe i "country" og har skrevet Norway i "county or province". Litt tullete men jeg tror at jeg skal få humlene mine! :) De skulle sende denne uken (senest neste).  :skitbra:
Topp