Nylig innhold av Torodd

  1. T

    Nøgne Ø IPA - (alt)for høy FG

    Er de nokon som har oppskrifta på Nøgne Ø IPA
  2. T

    Konisk Gjæringskar 80l

    Har tenkt på å kjøpe meg eit konisk Gjæringskar. Fant eit på netter for ei stund tilbake. Lurer på kvalitet dere tenker om dette. de blir solgt i Polen for ca 1300 kr. Med min flaks så er eg på ferie der No og tenkte på å ta med meg eit Gjæringskar heim.
  3. T

    Raskere opp i riktig temp med BB30 V3

    Eg gjør akkurat de samme. De funket kjempebra
  4. T

    Forslag til hvordan humle jeg kan tilsette her?

    Korleis gjikk de med ølet. Vart de bra?
  5. T

    Hvilket klarningsmiddel skal jeg velge?

    Korleis gelatin snakker vi om her. Sån som du kjøper på butikken (dagligvarer). Vil prøve dette men veit ikkje heilt korleis gelatin
  6. T

    bryllupsbrygging, picnic-tap, tappetårn

    Eg kjøpte denne pakken for ei stund siden. Og har allerede kjøpt 2 fat til. Er kjempe fornøyd sjølv om fata er brukte. Men dei må vaskes grundig før bruk. http://brygging.no/produkter/lagring-/-co2/co2-startpakke-med-3-brukte-19l-fat
  7. T

    Kan vi snakke om Kölsch?

    H Hei kor kan eg finne Gahr sin oppskrift. Har lyst til å prøve den.
  8. T

    Kan vi snakke om Kölsch?

    Takk for svaret. Er lit fersk i brygging enda, men sjekket lit i forum før Eg laget Kolschen. De var ein del som påstår att saflager 23 er ein Kolsch gjær. Var lit usikker sjølv men så lenge de var diskutert litt og eg hadde ikkje noko anna en tørrgjær så vart de slek denne gang. Neste gang får...
  9. T

    Kan vi snakke om Kölsch?

    Hei. Prøvde meg på ein Kolsch i går. Er de nokre synspunkt på den. T.T Kolsch Recipe specifics: Style: Kolsch Batch size: 26,0 l OG: 1,045 FG: 1,011 Bitterness (IBU): 23,9 Color (SRM): 3,5 ABV: 4,4% Grain/Sugars: 5,00 kg Weyermann Pilsner, 90,1% 0,55 kg Wheat (German), 9,9% Hops...
  10. T

    Vil det gjære skikkelig

    Nei eg har brukt ein som er rød og fin. Har han i sanstar først.
  11. T

    Vil det gjære skikkelig

    Eg kjøpte meg ein malingsvisp på coopen som eg setter på ein bateridrill funker mykje bedre en risting.
  12. T

    Hjelp til bringebærøl

    Takker så mykje. Dette blir moro å prøve til veka.
  13. T

    Hjelp til bringebærøl

    Bringebærøl Recipe specifics: Style: Weizen/Weissbier Batch size: 26,0 l OG: 1,051 FG: 1,013 Bitterness (IBU): 9,0 Color (SRM): 4,5 ABV: 5,0% Grain/Sugars: 3,50 kg Weyermann Pilsner, 55,6% 2,60 kg Wheat (German), 41,3% 0,20 kg Crystal 20L, 3,2% Hops: 14,00 g Challenger (AA 7,3%, Pellet) 60...
  14. T

    Hjelp til bringebærøl

    Nei har ingen oppskrifter enda. Men tenker har på de. Men eg må sikkert bruke noko hvete malt i oppskriften. Veit Ikkje men tenker den kan gje lit sødmesmak. Som trengst for å utligne lit av syren i bringebæra.
  15. T

    Hjelp til bringebærøl

    Har du prøvd på lage denne. Sist eg prøvde meg på ein bringebærøl vart den veldig sur og biter. Fikk sikkert litt for høy IBU, og eg laget den fra ein slags pilsner oppskrifter. de virker så eg må ha basis i ein hveteøl. Gjør de att de blir meir sødme i ølet.
Tilbake
Topp