Navnekonkurranse!

Jeg foreslår Bjorleik 2010.
Henspeiler på det norrøne begrepet for øl, og leik som båd var lek og alvor.  >:D
 
"Nybrygg", "Nybrygget", eller "Nybryggkonkurransen"?

Eller en annen innfallsvinkel; en slik konkurranse kan være en god anledning til gjøre stas på ildsjeler - slike som har bidratt mye til fremme og utvikling av hjemmebrygging, og gjerne laget nye spennende øltyper. Å slå sammen et navn med "-konkurransen" kan fungere, men ville trenge en kort undertittel for å forklare hva det gikk ut på.
 
Da er det satt sluttstrek for nye forslag. Vinneren blir kunngjort om kun kort tid!
 
Og vinneren er Hallvard med forslaget "Bjorleik 2010".  :biersmile:

Juryens begrunnelse er som følger:

"Navnet henspeiler på det gamle, norrøne ordet for øl, og på konkurranseelementet på samme tid. Det er passende å bruke et norsk navn på konkurransen, og selv om konkurransen avvikles i Bergen, viser navnet ingen spesifikk tilknytning til en bestemt landsdel. Dette kan bidra til at konkurransen ikke oppfattes som en regional konkurranse, men som et arrangement for hjemmebryggere i alle deler av landet. Navnet virker seriøst samtidig som det signaliserer at det er snakk om en konkurranse hvor bryggere får utfolde seg i lek med ingredienser."

Gratulerer til vinneren, som vil få to White Labs-rør av ønsket type i premie fra Maltbua, bergenstreffets hovedsponsor.
 
Tilbake
Topp