"Brew hacks"

Hahaha det der er den råeste brew hacken JEG har sett! Skal definitivt adoptere den. Da blir det dedikert tappebøtte heretter.
 
Det må du ha.
Fungerer fint men det er en fordel at tappehastigheten i de to stengene er litt forskjellig.
Da vet du hvilken flaske som blir først full.
 
Legger denne her, da jeg aldri finner den når jeg trenger den:

Enkel måte å gjøre rent øllinjer på:

https://forum.norbrygg.no/threads/s...-av-bryggerinteresse.8319/page-67#post-436040
13DE9B36-A96E-4929-A145-0252B75F29FA.jpeg
Bilde stjålet av @Ekornskurken. (Må vel være greit å stjele fra skurker?). Er vel flere som har testet dette. NB: Flere av disse sprøytene stinker selv om de er nye. Selv ga jeg F i å bruke den jeg kjøpte fra Biltema.


DER fant jeg orginaltråden: https://forum.norbrygg.no/threads/en-fin-ting-a-rense-olslangene-med.21174/

EDIT: Feil - dette er vel den første: https://forum.norbrygg.no/threads/rengjoring-av-tappetarn.3131/
 
Sist redigert:
Øl som har blitt for gammelt, eller ikke ble så bra? Jeg synes ihvertfall at det et et herk å helle ut, mye pga alt skummet som dannes og bruker lang tid å renne ut (renner skum?). Sponplate + 35 mm-hullborr gjør det hele mer behagelig. Fungerer også bra over ei gjæringsbøtte ved flaskevask. DSC_0061.JPG
 
Jeg har kommet til at det beste, dvs. mest effektive, er å legge flaskene i oppvaskkummen. (Jeg har hatt rik anledning til å teste ulike måter å gjøre det på:(.) Jeg hiver oppi en hel del, og ølet renner ut mens det får skumme fra seg fra en større flate. Dermed kan jeg få tømt flaskene uten at det blir mye skum igjen i dem, og det går greit å skylle dem til slutt.
 
Øl som har blitt for gammelt, eller ikke ble så bra? Jeg synes ihvertfall at det et et herk å helle ut, mye pga alt skummet som dannes og bruker lang tid å renne ut (renner skum?). Sponplate + 35 mm-hullborr gjør det hele mer behagelig. Fungerer også bra over ei gjæringsbøtte ved flaskevask. Vis vedlegget 35426

Optimalisering av øluthelling. Dere altså.. :D
https://www.ba.no/nyheter/bergen/var/denne-kvelden-har-jeg-ventet-pa-i-hele-vinter/s/5-8-741187
 
Hmmmm

Instead of hand cleaning your bottles and dunking them in sanitizer put them in the dishwasher bottom rack. USE NO DETERGENT, and put the dishwasher on the hottest cycle. The temperature is hot enough to kill the nasties that could infect your beer (we also add the dish washer is handy for removing bottle labels).
 
Ikke akkurat en hack men et godt tips;
Alle vet jo at rene glass et must for å få fint skum i glasset. Testet et tips fra brulosofen som viste seg å være knall. Etter å ha vasket glass på vanlig måte, skyll det GODT med varmt vann. Spray innsia av glasset med STARSAN og la det lufttørke. Skummet i ølla holdte seg til siste dråpe og hadde fantastisk lacing.
 
Tilbake
Topp