Bryggeribesøk Eik & Tid 14. mars

Tor.

Norbrygg-medlem
Norbrygg Oslo inviterer til bryggeribesøk hos Eik & Tid 14. mars.

Eik & Tid spesialiserer seg på surøl gjæret på eikefat. De tar i bruk teknikker og råvarer fra vår egen norske gårdsøltradisjon, og bruker det de har lært av de belgiske og amerikanske mesterne innen surølsbrygging.

Det blir omvisning ved bryggemester Amund Polden Arnesen. Smaking av 3 ferdige øl og et øl rett fra foeder er inkludert, og det deles ut gjæringskultur (ikke nødvendig å ha med beholder).

Vi må ta en liten egenandel denne gangen. Påmelding: https://norbrygg.hoopla.no/sales/2388790704
 
Sist redigert:
Dette er for bra til å gå glipp av! Bestilt! Nå må brygging med gjæringskulturen deres inn på programmet i mars. :)
 
Er ikke kjent i området, så jeg vet ikke om dette er et godt forslag:
Ti' Punch Bar & Spiseri, Trondheimsveien 139. Kort vei til Eik & Tid i hvert fall.
Karibisk, aner ikke om de har interessant øl.
 
Er ikke kjent i området, så jeg vet ikke om dette er et godt forslag:
Ti' Punch Bar & Spiseri, Trondheimsveien 139. Kort vei til Eik & Tid i hvert fall.
Karibisk, aner ikke om de har interessant øl.
Neimen, se hva TripAdvisor tryllet frem, ølmenyen til Ti' Punch
YO7rqdt.jpg
 
Tilbake
Topp