1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Ægir Hrist & Mist

En tråd i 'Oppskrifter generelt' startet av bjartenataas, 5 Aug 2014.

  1. bjartenataas

    bjartenataas
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Fikk tak i oppskriften, skal nok prøves:

    "Hold deg rundt 15 IBU med tyske humler, helst tettnang, ingen store late additions.

    Her er malt bill, tall i prosent.

    6.0 Carahell Malt (Weyermann)
    1.8 Caramunich Type 2
    6.0 Melanoidin Malt
    3.0 Carahell Wheat Malt
    35.7 Pale Ale Malt
    3.0 Sauer(acid)
    44.6 Wheat Malt

    Først en rest på 45 grader I 15 minutter (for å øke produksjonen av stoffet som lager banankarakter) deretter 68 grader i 1 time.

    White Labs WLP300 Hefeweizen Ale ved 20 grader"

    Er ingen stor fan av hvete, men denne var veldig bra.



    På flaske:
    Guinness
    Belma Pale Ale
    Garlic Porter
    Dubbel
    Mandarina Porter
    Celebrator Doppelbock klone
    Westvleteren 12 klone
    Nelson Saison
     
    Falck-Johansen liker dette.
  2. Falck-Johansen

    Falck-Johansen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    Takker!
    har lyst å prøve denne med frukt i secundæren, som f.eks Litchi.
     
  3. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hamar
    Post denne i Odlands tråd.
     
  4. bjartenataas

    bjartenataas
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Hvor finner jeg den?
     
  5. bjartenataas

    bjartenataas
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Tenkte å prøve med Hallertauer Blanc og Huell Melon
     
  6. Stein

    Stein
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

Del denne siden