Ale tørrhumling

holder på med en real ale, lurte på og teste og tørrhumle denna. Noen dom har type humle/mengde og anbefale? Lurte også på og ha i noe cacao nibs, erfaringer med dette? Takk for eventuelle tilbakemeldinger
 
Jeg har ingen gode forslag, for jeg er nybegynner selv. Men fra tidligere hobbyer av den kulinariske typen, så vil jeg si at man lærer mest presis hvordan noe fungerer gjennom å endre bare en ting.

Et eksempel: Mitt første brygg delte jeg i to like gjæringsdunker. Den ene fikk US-05, den andre S-04. De gjæret også under like forhold og ble flasket likt. Dette lærte meg mye om forskjellene mellom de to kanskje mest brukte tørrgjærtypene. Hvis jeg hadde testet tørrhumling samtidig, så ville det være vanskelig å si noe om hvilke smaker som kom fra hva.

Derfor: Lykke til med tørrhumlingen. Jeg ville ventet med cacao nibs til et senere brygg.
 
Tilbake
Topp