1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Alternativ til chipotle i stout

En tråd i 'Generelt og nybegynnerspørsmål' startet av GingerNinja, 13 Sep 2017.

  1. GingerNinja

    GingerNinja
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Kabelvåg
    Hei! Har HMS-dag med jobb i morgen og vi skal brygge øl. Startet friskt med å bestille malt til en texas ranger fra mikkeller. Var ganske sikker på å få tak i noe chipotle, men det var ikke å oppdrive såpass langt nord.
    Sitter nå og leker med tanken om å tilsette chilipulver og litt ekstra røykmalt som substitutt. Noen som har innspill til mengde chilipulver i øl (og muligens mengde røykmalt på 50L)?
     
  2. bjartenataas

    bjartenataas
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Har de ikke Meny-butikker oppe i Nord? Pleier å finne chipotle og ancho der.
     
  3. GingerNinja

    GingerNinja
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Kabelvåg
    Dårlig med meny nord for trondheim gitt. Vi har rema 1000 og coop extra. Fryktelig dårlig utvalg hva chili angår :p
     
  4. RealGone

    RealGone
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Hordaland
    Herlig HMS :D
    Har du oppskriften på den? Texas Ranger er vanvittig god.
     
  5. GingerNinja

    GingerNinja
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Kabelvåg
    Hehe, veldig fin. Kan sende den jeg har fra mikkellers bok:

    Maris otter pale ale 5 EBC 4500g
    Chocolate malt 800 EBC 768g
    Roasted barley 1100 EBC 768g
    Cara Crystal 130 EBC 960g
    Brown malt 150 EBC 672g

    Columbus 25g
    Saaz 32g
    Centennial 64g

    15g chipotlepulver 10 min.
    (Har oppskrifta på et bilde på mobilen, så når humla skal i er ikke med. Kan fikse senere)

    1056 American ale på 20-22 grader ned til 1036 FG.
     

Del denne siden