1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Anbefale en håndkorker.

En tråd i 'Generelt og nybegynnerspørsmål' startet av Buster, 16 Jun 2013.

 1. Buster

  Buster
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Hei.

  Kan dere anbefale en god håndkorker.
   
 2. gustavf

  gustavf
  Expand Collapse
  Sentralstyre

 3. Endre A. Eriksen

  Endre A. Eriksen
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Vest-Agder
  Kjøpte min fra Nøgne Ø. Aldri opplevd no tull med den. 

  E.
   
 4. SimenMS

  SimenMS
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Oslo
  Jeg begynte med et nybegynnersett fra bryggselv hvor den korkern i første post her fulgte med. Flasket en batch før jeg oppgraderte til "proffmodellen" fra bryggselv ( http://www.bryggselv.no/products/hndkorker-proffmodell ) Den som fulgte med i nybegynnersettet hang igjen alt for godt på korken når du hadde korket så man måtte vri eller bøye på flaska for at den skulle slippe. Løftet du håndtaket litt når du holdt på med dette resulterte det i at når korkern slapp korken på flaska så spratt den opp med godt fjærtrykk og etter 20 flasker spratt delene veggimellom. Prøvde å polere litt innvendig i den delen som trer seg rundt korken men det ble ingen nevneverdige forandringer av det.

  Etter en del plunder bestemte jeg meg for å oppgradere til "proffmodellen". Det er mye penger å betale for noe du bruker til å klemme en kork på en flaske, men den fungerer så bra at jeg har ikke angret hvertfall. Eneste jeg angrer på er at jeg ikke kjøpte den med en gang. "Buy the best, cry once"

  Alternativt får man 100 nøgne ø flasker med patentkork til samme prisen, ikke et dumt alternativ det. ( http://www.bryggselv.no/products/flaske-n-05l-med-patentkork- )

  Edit: Så nå at den korkern til Bryggeland har litt andre "hoder" var jo her problemet lå med den jeg hadde fra Bryggselv så kan tenkes den fra Bryggeland fungerer bedre! 
   
 5. Jo-Helge

  Jo-Helge
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Vi har korka over 2500 korker med denne biligaste modellen frå bryggselv. Måtte ganske tidleg lime fast plast toppen til stål hylsen. Men etter det har den fungert uten problemer.
  Sit litt fast etter korking med det er kun teknik så er den løs.
  Har ikkje vært noke flaske med lekkasje

  Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
   

Del denne siden