Avbrutt lagring

loebrygg

Norbrygg-medlem
En eller annen kronidiot har klart å legge alle juleølla mine i kjøleskapet som jeg hadde tenkt å lagre i kjellern til jul
Kan jeg nå ta dem ut og sette i kjellern og fortsette "lagringen", eller er den på noen måte fucked up
 
Er jo bedre å lagre i kjøleskap, så det høres jo ut som han har gjort deg en tjeneste :)

Sent fra min SM-G930F via Tapatalk
 
Det er vel ikke bedre å lagre i kjøleskap hvis jeg vil ha en utvikling i øllet
Spessielt ikke liggende
 
er ikke liggende "the new shit"nå? siden gjæren får tilgang på all oksygenet med en gang? jeg har alt lagringsølet mitt på 12c.. har ikke noe godt tips @loebrygg , men vil tro det går bra så lenge karboneringen var ferdig
 
Vi må skille mellom 'ideelt' og 'plenty godt nok'
Ideelt sett skulle nok ølet ha blitt oppbevart 'kjølig' i lagering perioden og kaldt deretter uten temp svingninger. Så lenge du ikke beveger deg inn mot 'romtemp' eller varmt, tror jeg ikke dette er målbart.
De fleste distributører og butikker oppbevarer ølet langt fra ideelt, og mange heller ikke 'godt nok'.
 
Tilbake
Topp