1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Banansmak i ølet

En tråd i 'Generelt og nybegynnerspørsmål' startet av Flatdalsøl, 12 Jan 2018.

  1. Flatdalsøl

    Flatdalsøl
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Får ein følelse av banansmak i ølet. Type belgisk blond frå ollbrygger.no/ biab. Har lest at deb typen skal ha noko banansmak i seg, men lurte på om nokon veit om denne smaken avtar ved lagring på flasker. Ølet har stått flaska i romtemp i ca 10 dager. Styrke 5,3% Likar ikkje banan:) Er det håp??
     
  2. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hamar
    Ja den gjør det, bare la den stå, men da ryker andre estere og.
     
  3. Flatdalsøl

    Flatdalsøl
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Skal den stå i romtemp lenger enn 14 dager, eller skal den setjast kaldt/mørkt til lagring?
     
  4. Jørgen O

    Jørgen O
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Lagre den kjølig når den er ferdig karbonert.
     
    Flatdalsøl liker dette.

Del denne siden