1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Beavertown Black Betty (Black IPA)

En tråd i 'Oppskrifter generelt' startet av Jon Are Kolstad, 2 Apr 2019.

  1. Jon Are Kolstad

    Jon Are Kolstad
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Synes black IPAs er meget knas, og av de jeg har prøvd tidligere er Beavertown Black Betty den som har fått best score. Bryggselv har 7 Fjell Svartediktet som allgrain sett, men det er nok citra humlen i Black Betty som gjør denne til ett par hakk bedre for min gane. Noen med bedre kunnskap på oppskrift sammensetting som kan hjelpe meg her?

    Black Betty - Beavertown Brewery
     
  2. Aasbrygg

    Aasbrygg
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Følling
    Jeg ville gjort noe slikt:

    Volume 25 litres
    OG 1068
    Boil Volume 30 litres
    Boil gravity 1057
    Alcohol (ABV) 7.3 %
    Colour 60 EBC (Very dark brown)
    Bitterness 74 IBU
    BU:GU 1.09
    FG 1012

    Fermentables

    Pale Malt 7 EBC 5800 g
    Cara Crystal 120 EBC 400 g
    Caramalt 35 EBC 300 g
    Carafa II 1150 EBC 150 g
    Carafa III 1400 EBC 150 g

    Total grain weight for mash: 6800 g

    Hops
    Columbus 16.0 % 10 g 60 min
    Columbus 16.0 % 75 g 15 min
    Citra 11.0 % 50 g Whirlpool
    Chinook 12.6 % 25 g Whirlpool
    Citra 11.0 % 50 g Dry Hop
    Chinook 12.6 % 25 g Dry Hop

    Fermentation
    Fermentation SafAle US-05 20 °C 14 days
     
  3. Jon Are Kolstad

    Jon Are Kolstad
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Takk for svar! Jeg prøver denne når IBAen er tom
     
  4. Aasbrygg

    Aasbrygg
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Følling
    Kult, husk å oppdatere tråden når resultatet er klart.
     

Del denne siden