Jeg har et brygg som står til gjæring med en blanding av WLP001 og Rørosyoghurt. Helte oppi et par skjeer yoghurt i starteren. Etter hva jeg har lest skulle det være mer enn nok. Enn så lenge lukter det ikke surt, men er veldig spent på resultatet.
Jeg har et brygg som står til gjæring med en blanding av WLP001 og Rørosyoghurt. Helte oppi et par skjeer yoghurt i starteren. Etter hva jeg har lest skulle det være mer enn nok. Enn så lenge lukter det ikke surt, men er veldig spent på resultatet.
Lagde en berliner for mange år siden med yogurt (split batch med diverse lactokilder, f.eks. ukverna malt). Funka ok, ble syrlig, men var ikke imponerende nok til at jeg har gjentatt det.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.