BL 11 2 - Monstermild - Knut Magerholm (Bergen)

[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Monstermild

OG: 1037
FG: 1009
Farve (beregnet): 64 EBC
Beregnet bitter: 21 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 20 l
Sluttvolum:   19 l

Malt & sukker
2250 gram Pale Malt            5,9 EBC
200 gram Crystal Malt       130   EBC
300 gram Mørk Krystallmalt  400   EBC
100 gram Black Malt        1400   EBC
200 gram Amber Malt         137,5 EBC
200 gram Chocolate Malt     689,5 EBC

Vann
Innmesking  9,5 liter
Skylling   18   liter (75 °C)

Meskeskjema
75 min   65 °C

Humle
28   gram  Fuggles 4,5 %-alfa 60 min
11,5 gram  Fuggles 4,5 %-alfa 15 min
11,5 gram  Fuggles 4,5 %-alfa  2 min

Øvrige ingredienser
 5 gram Klar Urt          15 min
1/2 ts   Wyeast gjærnæring 10 min

Koketid
Total koketid vørter: Ikke oppgitt

Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP002 English Ale

Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring    14 dager (4 dager ved 18 °C, økning til 20-21 °C de 10 siste dagene)

Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig (like under 2 vol/CO2
Bryggedato: 21.07.2011
Tappedato:  04.08.2011
 
Tilbake
Topp