1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

BL 11 2 - Monstermild - Knut Magerholm (Bergen)

En tråd i 'Bjorleik' startet av Webmaster, 28 Nov 2011.

  1. Webmaster

    Webmaster
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    [tt][size=10pt]Generell informasjon
    Navn på brygget: Monstermild

    OG: 1037
    FG: 1009
    Farve (beregnet): 64 EBC
    Beregnet bitter: 21 IBU, med formel 'Tinseth'.
    Vørtermengde: 20 l
    Sluttvolum:   19 l

    Malt & sukker
    2250 gram Pale Malt            5,9 EBC
    200 gram Crystal Malt       130   EBC
    300 gram Mørk Krystallmalt  400   EBC
    100 gram Black Malt        1400   EBC
    200 gram Amber Malt         137,5 EBC
    200 gram Chocolate Malt     689,5 EBC

    Vann
    Innmesking  9,5 liter
    Skylling   18   liter (75 °C)

    Meskeskjema
    75 min   65 °C

    Humle
    28   gram  Fuggles 4,5 %-alfa 60 min
    11,5 gram  Fuggles 4,5 %-alfa 15 min
    11,5 gram  Fuggles 4,5 %-alfa  2 min

    Øvrige ingredienser
     5 gram Klar Urt          15 min
    1/2 ts   Wyeast gjærnæring 10 min

    Koketid
    Total koketid vørter: Ikke oppgitt

    Gjær
    Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP002 English Ale

    Gjæringstemperatur og -tid
    Gjæring/primærgjæring    14 dager (4 dager ved 18 °C, økning til 20-21 °C de 10 siste dagene)

    Øvrig informasjon
    Filtrert: Nei
    CO2: Naturlig (like under 2 vol/CO2
    Bryggedato: 21.07.2011
    Tappedato:  04.08.2011
     

Del denne siden