1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

BL 12 2 - Peat Blonde - Marius Steen

En tråd i 'Bjorleik' startet av Gahr, 1 Okt 2012.

  1. Gahr

    Gahr
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    [tt][size=10pt]Generell informasjon
    Navn på brygget: Peat Blonde
    OG: 1048
    FG: 1009
    Farve (beregnet): 13 EBC
    Beregnet bitter: 23 IBU, med formel 'Tinseth'.
    Vørtermengde: 24  l
    Sluttvolum:  23,5 l

    Malt & sukker
    3500 gram maris otter pale malt
    1000 gram Vienna malt
    500 gram peat malt
    300 gram pale crystal malt

    Vann
    Ikke oppgitt

    Meskeskjema
    67 °C i 60 min
    78 °C i 10 min

    Humle
    50 gram Hallertauer Hersbrucker 60 min
    30 gram Hallertauer Hersbrucker 18 min

    Koketid
    Total koketid vørter: Ikke oppgitt

    Gjær
    Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP550, 1 rør i 2 liter starter

    Gjæringstemperatur og -tid
    Gjæring/primærgjæring    5 dager 21 °C

    Øvrig informasjon
    Filtrert: Nei
    CO2: Naturlig, 2,8 vol.
    Bryggedato: 02.08.2012
    Tappedato:  07.08.2012
     

Del denne siden