Hei, jeg har nå bestilt meg et Bratberger kompaktbryggeri, og gleder meg til å begynne, men jeg har lest litt på forskjellige forum. Og der ser jeg at flere har flyttet ut i garasjen.
Er det ingen problemer med dette? Tenker da på reinslighet og svingende temperaturer.
jeg bruker uteboda til bryggerom. gjærer der også. temperaturen styrer jeg med en STC og en byggtørke, i påvente av at det skal bli bygging av gjæringsskap med kjøl og varming. Hva renslighet angår er det ikke noe stort problem. du lager deg noen kroker i taket som du henger opp øser og spann og hva det skulle være etter, og setter deg som regel at ingenting som skal i kontakt med ølet skal ha vært i kontakt med gulv eller vegger. for å få mer stabil temp enn garasjetemperatur på gjæringen kunne det kanskje være en ide å ta med seg gjæringsbøtta inn, hvis du har et egnet rom?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.