breiss cbw munich

Hei
er helt ny i ølbrygging, og har kjøpt en boks cbw Munich. Det fulgte ikke med noen form for oppskrift, så jeg lurer på om noen har en oppskrift for å få dette til å bli et drikkende øl av?
 
Vist du seier litt om kva type øl du foretrekker og mengde det er I boxen ,vil du heilt sikkert få nokre tips I løpet av dagen.

Sent fra min SM-A300FU via Tapatalk
 
Hvis du tar den boksen og koker med litt humle til ~20 IBU
og et sluttvolum på 8 liter (OG: 1.055), gjærer med f.eks et rør WLP830 får du en fin bayer til påske
 
Hvis du tar den boksen og koker med litt humle til ~20 IBU
og et sluttvolum på 8 liter (OG: 1.055), gjærer med f.eks et rør WLP830 får du en fin bayer til påske
Ok. Høtes knall ut. Hva mere enn denne boksen og gjær trenger jeg til dette? Og hvordan går jeg fram for å få de ~20 ibu?
Som sakt er helt fersk med dette, og det er første gang jeg skal sette eget brygg
 
Du trenger humle f.eks Hallertau, Saaz eller Tettnanger
15 g ved 60 min vil gi deg ca 20 IBU + kanskje 5 ekstra gram 5 min før kokeslutt
men dette kan du regne ut ved hjelp av en bryggekalkulator

Kok opp maltekstrakt og vann, tilsammen 9 liter så du ender opp med 8 liter tilslutt
Tilsett bitterhumle og la det koke i 55 min. etc...
mer å lese her
http://norbrygg.no/2007/04/14/ekstraktbrygging/
 
Du trenger humle f.eks Hallertau, Saaz eller Tettnanger
15 g ved 60 min vil gi deg ca 20 IBU + kanskje 5 ekstra gram 5 min før kokeslutt
men dette kan du regne ut ved hjelp av en bryggekalkulator

Kok opp maltekstrakt og vann, tilsammen 9 liter så du ender opp med 8 liter tilslutt
Tilsett bitterhumle og la det koke i 55 min. etc...
mer å lese her
http://norbrygg.no/2007/04/14/ekstraktbrygging/
Takker da skal det brygges
 
Tilbake
Topp