Bruk av ombygde CO2 brannslukkere til karbonisering

PetterL

Norbrygg-medlem
Jeg bruker CO2 slukkere og lever fortsatt :p

hadde det vært oljerester i hadde det kommet oljefilm på toppen av ølet...
 

gustavf

Sentralstyre
Ja, så seg selv og familien er det da fritt fram å forgifte? Hørest mer og mer ut som tøys egentlig.

Tja... Det er ikke urimelig at det stilles strengere krav til noe du skal dele med flere. Selv om det er uproblematisk å lage mat til familien og gjester på et normalt kjøkken, stilles det mye strengere krav hvis du skal begynne med catering.

For å ta et litt mer ølrelatert eksempel: Det er helt uproblematisk å lage øl med laktose og ha stående umerket i kjøleskapet. Skal du servere det samme ølet på Norsk ølfestival, skal du være mye tydeligere på at det inneholder noe som kan være et helseproblem for enkelte som drikker det.
 
Topp