1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

bryggeri

En tråd i 'DIY' startet av magne1972, 5 Okt 2019.

 1. magne1972

  magne1972
  Expand Collapse
  Moderator

  Har bygget og brukt mange forskjellige bryggeri iløpet av alle årene jeg har drevet på. her tror jeg at jeg har funnet det som passer meg best, og har kjørt dette de siste to tre åra. 40-50 liter er volumet jeg har gått for, da det er enkelt å håndtere, ikke krever for mye strøm til bryggingen, og kjølingen går greit med spiralkjøler. Rengjøringen er veldig enkel på oppsettet, og kan gjøres trinnvis ettersom bryggingen går fremover. en typisk bryggedag uten stress, og 40 liter tar ca 4-4,5 timer fra jeg rydder til utstyret, til det er ferdig vasket og ryddet bort igjen. Akuratt slikt jeg vill ha det, enkelt og driftsikkert. ulempen er vel at det er dyrt, jeg bruker to pumper, og mye forskjellig styring og tre tanker.
   

  Vedlagte filer:

 2. Dag Hovland

  Dag Hovland
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Bergen
  Imponerende. Kan du si noe mer om hva som kreves for å bygge noe liknende? Ferdigheter og verktøy? Må jeg lære sveising eller 3d printing?

  Sent fra min HUAWEI TIT-L01 via Tapatalk
   

Del denne siden