brygging av lager øl på boks

jeg har satt en lager øl som er på disse coppers bokser jeg lurer på hva som er galt.

jeg har satt ølet det er ferdig men ville smake på det etter 2 uker men det har ikke stått kaldt men det var utrolig søtt og mye sukker i enda skal jeg la det stå kaldt lenge for at det blir bedre
hadde i 2 kg sukker noen som kan hjelpe meg
 
Hvis det er veldig søtt tyder det på at det er mye sukker som ikke er gjæret. Å sette det kaldt vil neppe hjelpe for å få gjæret mer.

Det er litt lite informasjon om hva du har gjort, og derfor litt vanskelig å gi råd. Jeg antar at du har gjæret dette i to uker på gjæringskar (og sett at det gjæret) før du har tappet det på flasker og tilsatt sukker.

Har du observert at gjæring har startet/pågått?

Har du målt OG og FG?

Hvilken temperatur har øllet gjæret på?

Hvilken gjær brukte du? - Den som fulgte med settet, eller en annen gjær?

Hvor lenge har øllet stått på flasker?

Hvilket temperatur har flaskene stått på?

Hvor mye sukker har du tilsatt i flaskene?

Er det blitt kullsyre i flaskene?
 
Tilbake
Topp