Salte
Dommer
Trenger litt hjelp her.
Sitter å lager oppskrift til helgens brygg, skal brygge en India Brown Ale med en håndfull flaket rug.
I dette ølet har jeg også lyst og tilsette chili, hadde tenkt og tilsette vanlig rød chili de siste 5min av koketiden.
Jeg er ikke ute etter mye smak fra chilien men har bare lyst på den heten på slutten viss dere forstår hva jeg mener.
Så, er noen som har noen gode tips eller erfaringer om hvor mye chili ca. pr liter og når det er lurest å tilsette?
Sitter å lager oppskrift til helgens brygg, skal brygge en India Brown Ale med en håndfull flaket rug.
I dette ølet har jeg også lyst og tilsette chili, hadde tenkt og tilsette vanlig rød chili de siste 5min av koketiden.
Jeg er ikke ute etter mye smak fra chilien men har bare lyst på den heten på slutten viss dere forstår hva jeg mener.
Så, er noen som har noen gode tips eller erfaringer om hvor mye chili ca. pr liter og når det er lurest å tilsette?