Cider. Kaste eller tålmodighet?

Mens ipa'n koser seg i bøtta, tenkte jeg at jeg skulle slå ihjel litt tid med å lage cider. Stakk innom en butikk og spurte etter gjær som kunne passe. Fikk en pakke tørrgjær og tenkte/så ikke mer på det. Da jeg skulle pitche gjæra i ballongen (bare 4,5l) ser jeg at det er Safbrew F2 jeg har fått. Hadde ikke så mye valg, så heiv det i eplejuicen. Etter bare 3-4t timer var det stormgjæring og alt ser bra ut. Spørsmålet er vel om dette er helt håpløst, eller skal man la det stå ut tiden og teste?

Har null erfaring med Safbrew F2 da jeg ikke har re-fermentert før , men det er jo gjær, så helt på trynet kan det vel ikke være?
 
Aldri brukt F2 før, men etter hva jeg kan lese på white paperet er den vel midt i blinken for en cider skulle jeg mene.
 
Tilbake
Topp