Jeg er helt ny på dette med brygging,og dette er mitt første forsøk.
Denne gjæret i 10 dager og FG ble tilslutt 1.004.
Så flasket jeg det på fredag,og smakte på en flaske idag (3dager).
Jeg er klar over at ølet uke er ferdig enda,men moro å smake underveis.
Ølet har begynt å få litt kullsyre,men det hadde en besk ettersmak.
Ellers luktet og så det bra ut. Det rant ikke over da jeg åpnet det,og det ble et 2cm tykt skumlag.
Skal dette ølet være litt beskt,eller er dette noe som forsvinner etter flere dager på flaske.
Kan det evt være infisert og derfor denne smaken kommer?
Denne gjæret i 10 dager og FG ble tilslutt 1.004.
Så flasket jeg det på fredag,og smakte på en flaske idag (3dager).
Jeg er klar over at ølet uke er ferdig enda,men moro å smake underveis.
Ølet har begynt å få litt kullsyre,men det hadde en besk ettersmak.
Ellers luktet og så det bra ut. Det rant ikke over da jeg åpnet det,og det ble et 2cm tykt skumlag.
Skal dette ølet være litt beskt,eller er dette noe som forsvinner etter flere dager på flaske.
Kan det evt være infisert og derfor denne smaken kommer?