Som overskriften sier, finnes det dårlig eller ødelagt malt?
Satte tre brygg for noen uker siden, to stk med pilsmalt der basismalten i det ene brygget var pilsmalt, og 50% av basismalten i det andre brygget var pilsmalt, det siste brygget ble satt på rein pale malt.
Begge brygga med pilsmalt ble kokt i 90 min med god avdamping, og alle tre brygga ble gjæret med 007.
Brygga med pilsmalt smaker rett og slett en blanding av kattepiss og skunkfjært, mens brygget med palemalten samker som det "skal".
Er det så at en gang i blandt må man kaste 18-20 kg pilsmalt?
Satte tre brygg for noen uker siden, to stk med pilsmalt der basismalten i det ene brygget var pilsmalt, og 50% av basismalten i det andre brygget var pilsmalt, det siste brygget ble satt på rein pale malt.
Begge brygga med pilsmalt ble kokt i 90 min med god avdamping, og alle tre brygga ble gjæret med 007.
Brygga med pilsmalt smaker rett og slett en blanding av kattepiss og skunkfjært, mens brygget med palemalten samker som det "skal".
Er det så at en gang i blandt må man kaste 18-20 kg pilsmalt?