Deilige bilder!!!

Max NoirBrew

Norbrygg-medlem
Er ikke tomt i tappekraner og fat enda, men skal brygge meg litt frempå med en lettdrikkelig og litt hoppy lager.
For å sitere en ølblogger jeg leste en gang, «Yes, I am a airlock-sniffer», for det lukter ganske digg når gjæret jobber. Kjekt at starteren ser ut til å trives.
 

Vedlegg

  • 9A76F9FA-82D0-4197-B786-554C2BE6CCCB.jpeg
    9A76F9FA-82D0-4197-B786-554C2BE6CCCB.jpeg
    1,9 MB · Sett: 18

MortenSickel

Norbrygg-medlem
20211005_204759.jpg
Hadde gjester i sommer som drakk meg tom. men nå begynner det å gå i riktig retning (Hører med at det står et par juleøl og karbonerer i romtemperatur, en dunk eplesider som gjærer og et par øl til under planlegging (også må jeg tilstå at i desperasjonen etter å få fylt opp igjen, ble det et par ekstraktbrygg, MGJs Single Hop IPA og Belgisk Saison))

Målet mitt er til enhver tid å ha mist fire forskjellige øltyper og minst 30 liter totalt i kjelleren, nå blir det også planlagt for noen julegaver...
 
Sist redigert:

per-ulv

Norbrygg-medlem







Fikk lekt meg med TIGen og sveist en ny sirkulasjonssløyfe. Den gamle var skrudd sammen med allaskens fittings, overganger, gjenger osv. Full av dritt og svineri. Nå er alt smooth, ingen innvedige kanter og bare tri clamp.
Hadde og noen rørdeler liggende så jeg lagde meg en dampkondensator. Alt fungerte som bare det. Fornøyd.
 

MortenSickel

Norbrygg-medlem
Kanskje mer fasinerende enn deilig, men... Omvisning på Atlungstad Brenneri i går... Hadde ikke tenkt før på at når man lager potetsprit finnes ikke ensymer for.å bryte ned stivelse til gjærbart sukker i potetene, så for å få til meskingen, blandes det inn maltet korn.20211012_163145~2.jpg20211012_162559~2.jpg
 
Topp