1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Dobbeltside om hjemmebrygging i avisa Valdres

En tråd i 'Brygging' startet av Tore B., 13 Jul 2010.

 1. Tore B.

  Tore B.
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Valdres, lokalavisa på mitt gamle hjemsted Fagernes, hadde sist lørdag (10. juli) en dobbeltside om hjemmebrygging, under tittelen "For ølsmakens skyld". Journalisten fulgte meg og min bryggerkollega Arild Gjerdseth gjennom en hel bryggedag hvor vi brygget porter. Oppslaget ble faktisk ganske bra, men det ser ikke ut til å være tilgjengelig i avisens nettutgave, dessverre. Men dersom det blir litt etterspørsel, kan det jo hende redaksjonen kan overtales til å legge ut oppslaget i ettertid.
  Uansett, jeg fikk iallfall snakket varmt for hjemmebryggingens fortreffelighet og for den gode smak. Fikk også drevet litt reklame for www.norbrygg.no og for vår bibel, "Moderne hjemmebrygging".
   
 2. tobiasjk

  tobiasjk
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Melhus
  Fin-fin artikkel! Jeg kjøpte faktisk lørdagsutgaven av Valdres på nett kun for å lese den, og jeg må si: du gjorde absolutt en fin figur i hjemmebryggingens tjeneste! :skitbra:
   
 3. Jens Martinsen

  Jens Martinsen
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Gran, Hadeland
  Noen som kan scanne inn artikkelen og legge ut en pdf fil ?
   
 4. tobiasjk

  tobiasjk
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Melhus
  På buyandread.com får du kjøpt avisa som PDF for 15 kroner...
   
 5. Tore B.

  Tore B.
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Nå har jeg eller avtale med avisa Valdres fått lov til å legge ut pdf-filene.

  Det er en liten feil i en av billedtekstene, hvor det vises tre glass med øl. Det korrekte er at glasset til venstre er med weissbier. Min pils, som er i midten, er ikke fullt så så uklar...
   

  Vedlagte filer:

 6. Eduard

  Eduard
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Oslo
  Hei Tore, dette var en god artikkel! Godt å se at når journalister tar seg god tid og blir 'fôret' med riktig info, at resultatet da blir bra. :) Flott med god reklamering av hobbyen og foreningen!  :skitbra:
   
 7. Tore B.

  Tore B.
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Den kvinnelige journalisten var nok ikke spesielt interessert i øl, og jeg tror ikke helt hun falt for mitt hjemmebrygg. Men jeg fikk anledning til å rette opp det ferdigskrevne manuskriptet, og gjorde ganske store inngrep for å få alt korrekt. jeg førte vel birtimot en fjerdedel av tekten i pennen selv...
   

Del denne siden